MENIU

ANUNȚ PRIVIND CONSULTAREA PIEȚEI – în vederea achiziționării de servicii de asigurare profesională

Navigare rapidă

ANUNȚ PRIVIND CONSULTAREA PIEȚEI – în vederea achiziționării de servicii de asigurare profesională

CĂTRE TOȚI CEI INTERESAȚI

SOCIETATEA DE ADMINISTRARE A PARTICIPAȚIILOR ÎN ENERGIE S.A, societate administrată în sistem dualist, cu sediul în Bucureşti, Str. Grigore Alexandrescu, nr. 9, telefon: +4021 659 60 38, e-mail: office@sape-energie.ro, CIF: RO33134190, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/5394/2014, a inițiat procesul privind pregatirea achiziției de servicii de asigurare de răspundere profesională a membrilor Consiliului de Supraveghere (5 persoane) și membrilor Directoratului (3 persoane).

Față de această situație, pentru estimarea valorii contractuale si pentru identificarea celei mai bune solutii privind asigurarile profesionale enuntate mai sus, vă invităm să ne transmiteți estimarea de preț privind valoarea serviciilor descrise conform documentatiei atasate.

Astfel, fiecare ofertant va prezenta până la data de 08.06.2022, ora 12:00, o ofertă tehnică și financiară estimativă cât mai detaliată și in concordanță cu cerințele caietului de sarcini atașat la prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: Biroul Comercial – Șef Birou Comercial Gabriel Marcu, telefon 0772 221 975, gabriel.marcu@sape-energie.ro; Catalina Turtoi, telefon 0721 562 582, catalina.turtoi@sape-energie.ro.

Documentația necesară pentru participare se regăsește atașată la prezentul anunț:

ȘEF BIROU COMERCIAL

Gabriel MARCU

Distribuie articolul:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Caută în articole

Categorii articole

Contactați-ne

Nu ezitați să ne contactați

Ne puteți contacta telefonic, prin email sau folosind formularul din pagina CONTACT.

TE-AR PUTEA
INTERESA ȘI

ANUNȚ PRIVIND ACHIZITIONAREA DE SERVICII DE ASIGURARE PENTRU CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA DARVARI, ECHIPAMENTELE SALE AUXILIARE SI PIERDERILE DE PROFIT DATORATE INTRERUPERII FUNCTIONARII ACESTEIA

ANUNȚ PRIVIND ACHIZITIONAREA DE SERVICII...

CĂTRE TOȚI CEI INTERESAȚI 1. Informatii despre entitatea contractanta:SOCIETATEA DE ADMINISTRARE A PARTICIPAȚIILOR ÎN…
<strong>ANUNȚ DE ATRIBUIRE </strong>PRIVIND ACHIZIȚIONAREA DE SERVICII DE ASIGURARE PENTRU  “CENTRALA ELECTRICĂ EOLIANĂ HORIA”

ANUNȚ DE ATRIBUIRE PRIVIND ACHIZIȚIONAREA...

1. INFORMATII SOCIETATESOCIETATEA DE ADMINISTRARE A PARTICIPAȚIILOR ÎN ENERGIE SA, societate administrată în sistem…
ANUNȚ PRIVIND ACHIZITIONAREA DE servicii de furnizare de energie electrica la locurile de consum, pentru “CENTRALA ELECTRICA EOLIANA HORIA”, “CENTRALA ELECTRICA EOLIANA CURCUBATA”, ”CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA DARVARI”

ANUNȚ PRIVIND ACHIZITIONAREA DE servicii...

CĂTRE TOȚI CEI INTERESAȚI 1. Informatii despre entitatea contractanta: Entitatea contractantă: SOCIETATEA DE ADMINISTRARE…