Blog

Modele cu fulgi de zapada

  |   Fără categorie

Fulgii de hartie pornind de la un Patrat se realizeaza impaturind Hartia asa cum vezi in filmuletul de mai jos: sunt spectaculoși, de Mare efect și se pot agăța aproape în orice colț DIN casă, nu doar în Brad. Fulgii de zăpadă pot fi realizați DIN hârtie simplă sau colorată, peste soins puteți aplica lipici cu sclipici, sau puteți face MODELE mai complexe, Gen 3D, pe care le puteți prinde cu ajutorul unor capsatoare și PE felicitările de Crăciun pe care le veți dărui celor Dragi. PE lângă hârtie, carton, lipici cu sclipici, Capse, ai nevoie și de astfel de trimmere și ghilotine pentru a putea decupa Perfect cartonul, indiferent că-l veți folosi pentru realizare fulgilor ori pentru felicitări. De altfel, puteți folosii fulgii atașați de cartoane și pentru a Personnalisat cadourile de Sub Brad. Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut. Ai nevoie de coli Albe de hârtie, de preferat coli Cât mai subţiri, de scris. Taie un pătrat, apoi îndoaie-l de 3-4 ori, păstrând Mereu în stânga „Centru” FOII. Dupa ce l-ai indoit de 3 ori, deseneaza PE una dintre feţe modelul pe care vrei sa il AIBA fulgul.

Ai mai jos un exemplu-partea hasurata trebuie decupata. Poti folosi orice Tip de hartie, indiferent Cat de subtire sau de groasa si de textura acesteia, fie Mata, fie lucioasa. De asemenea, pentru a-i face Cat mai deosebiti, Poti alege sclipici sau paiete pentru a Decora fulgii DIN hartie OData ce sunt Gata decupati. 9. acest pas este cel mai Frumos! Este momentul in care descoperi ce forma ai dat bucatii conte de hartie, pe care ai decupat-o DIN greu, ASA ca despatureste triunghiul. Rezultatul va fi unul deosebit, mai ales ca fiecare ornement din seria ta de fulgi DIN hartie va fi unul cu un modèle Special, asemenea fulgilor de zapada. Nu ezita sa folosesti si alte tipuri de hartie daca decizi sa iti realizezi propriile decoratiuni de Sarbatori, acesta anul. De exemplu, Poti alege sa decupezi pagini ALE ziarelor Vechi sau pagini DIN carti, pentru un efect Vizual mai elaborat.

Iată în primul filmuleţul cum să realizezi pas cu pas o decoraţiune fulg de zăpadă pentru sărbători. Pare a fi complicat, Dar este mult mai simplu decat Îţi crezi. . Varsta: 6-11 Ani, 11-15 Ani, 15-18 Ani, 18 Ani +. Mai sunt doar 10 zile pana la Crăciun, iar în casă miroase deja a vin fiert şi scorţişoară, iar crearea decoraţiunilor DIY pentru casă şi grădină devine cea mai plăcută activez pentru tine şi întreaga Familie. VEI incerca sa decupezi fulgi DIN hartie pentru a le face o bucurie celor Dragi de craciun? Poţi acum să-ţi împodobeşti fereastra cu fulgi de Nea, confecţionaţi Manual Împreună cu Copilul tău.